Giuliano Terraneo: Paramı almadan gitmem

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin sportif direktörü Giuliano Terraneo, Sarı Lacivertli kulüpten parasını almadan ayrılmayacağını ifade etti.

Bursa'ya götürülmeyen, tesislere de girmesi yasaklanan sportif direktör Giuliano Terraneo, başkanın dünkü ziyareti sırasında evindeydi.

Samandıra'da dün çok sıcak saatler yaşanırken, bir isim tesislerde değildi.

Bursa'ya götürülmeyen, tesislere de girmesi yasaklanan sportif direktör Giuliano Terraneo, başkanın dünkü ziyareti sırasında evindeydi.

'Beni ortada bırakmak istiyorlar'

Takvim'in haberine göre Fenerbahçe'den maaşını almaya devam eden Terraneo'nun kaderinin ne olacağı belirsizliğini korurken, yanıt kendisi verdi.

1 milyon 650 bin euro yıllık maaşı olan İtalyan sportif direktör, "Fenerbahçe'ye gelmeden önce aldığım birçok teklif vardı ama ben tercihi Fenerbahçe'den yana kullandım. Sözleşmemin ise 1 yıllık olmasını istedim, başkan 2 yılda ısrar etti. Şimdi beni ortada bırakmak istiyorlar. İstifa etmem. 2 yıllık ücretimi almadan gitmem" diyerek Aziz Yıldırım'a net bir mesaj gönderdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Görevine son verilen Giuliano Terraneo'nun yerine gelecek isim belli oldu
Fenerbahçe Sportif Direktörü Terraneo'nun yetkileri alındı
Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçını Ivan Kruzliak yönetecek

Spor Haberleri