Giresunspor'da ilk hedef Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlayıp maçtan galibiyetle dönmek

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Fenerbahçe karşılaşmasıyla ilgili Sarı-Mavili ekibi en iyi şekilde ağırlayıp sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili, "İnşallah Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlayıp, maçtan da galip gelerek göndermek istiyoruz" dedi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda sahalarında karşılaşacakları Fenerbahçe maçından üç puan almak istediklerini belirtti.

'İnşallah Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlarız'

Fenerbahçe'nin büyük kulüp olduğunu vurgulayan Özkul, "Atatürk Stadı'nın en büyüğü ise Giresunspor. Spor Toto Süper Lig'in müstesna takımını yarın karşılayacağız. Fenerbahçe maçına tam kadro, ilimizi ve kulübümüzü temsil edecek şekilde çıkağız. İnşallah Fenerbahçe'yi en iyi şekilde ağırlayıp, maçtan da galip gelerek göndermek istiyoruz" diye konuştu.

Giresun Atatürk Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

İSTANBUL /AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Giresunspor-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri

Spor Haberleri