Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, havacıları denetledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın, Eskişehir ve Konya'da konuşlu, terörle mücadele harekatında görev alan hava kuvvetleri birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulunduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar havadan ihbar kontrol uçağı ile görev uçuşuna katıldı.

Harekatı yakından takip etti

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar 8 Aralık Salı günü Eskişehir'de konuşlu 1'inci Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezi'nde, terörle mücadele harekatı kapsamında gerçekleştirilen hava harekatını takip etti.

Batı'nın teslim törenine katıldı

Daha sonra Konya'ya geçen Orgeneral Akar, 9 Aralık Çarşamba günü de havadan ihbar kontrol uçağı (HİK) ile görev uçuşuna katıldı. Havada yakıt ikmali ve gerçekleştirilen görevler hakkında bilgi alan Orgeneral Akar, ardından Türk Hava Kuvvetleri HİK filosunun son uçağı Batı'nın teslim törenine katıldı.

Orgeneral Akar, Eskişehir ve Konya Valiliklerini de ziyaret etti.

ANKARA/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hulusi Akar: Her türlü tehdide karşı mücadelemizi sürdüreceğiz
Dördüncü Havadan İhbar kontrol uçağı teslim edildi

Güncel Haberleri