Gaziantep'teki IŞİD operasyonunda gözaltı sayısı 60'a yükseldi

Gaziantep'te Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütü IŞİD ile irtibatlı kişilere yönelik dün başlatılan ve halen devam eden operasyonlarında gözaltı sayısı 60'a yükseldi.

Gaziantep'te terör örgütü IŞİD'e yönelik dün başlatılan ve halen devam eden operasyonlarda gözaltı sayısı 60'a yükseldi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD ile irtibatlı kişilere yönelik savcılık izniyle operasyon başlattı. Polis ekipleri dün sabah özel harekat polislerinin de desteğiyle kentin çeşitli semtlerindeki çok sayıda adrese eş zamanlı baskınlar yaptı. Polisin gözaltına aldığı şüphelilerin sorgulamaları doğrultusunda ulaşılan yeni isimlere de bugün operasyon düzenledi.

"ETKİLİ İSİMLER"

Polisin dün başlattığı ve halen süren IŞİD'e yönelik operasyonda şu ana kadar gözaltına alınanların sayısının 60'a yükseldiği belirtildi. Evlerinde örgütsel dokümanlar ile mühimmatlar bulunan şüphelilerden bazılarının ise IŞİD'in kentteki etkili isimlerinden olduğu kaydedildi.

GAZİANTEP/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Gaziantep Şehit Kamil, Hacıbaba mezarlık mevkiinde patlama ve çatışma - Son dakika haberleri
Gaziantep'te IŞİD operasyonu: 19 kişi gözaltına alındı

Güncel Haberleri