Game Of Thrones'un Türk oyuncusu Tamer Hassan İstanbul'da

Dünya çapında milyonlarca hayran kitlesine sahip olan Game Of Thrones'un 6'ncı sezonunda yine adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda yer alacak olan Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan bugün İstanbul'a geldi.

Game Of Thrones'un 6. sezonunda rolalacak olan Türk asıllı 47 yaşındaki oyuncu Tamer Hassan bugün Londra'dan İstanbul'a geldi.

Hassan, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin diziyle ilişkin sorularına yanıt vermekten kaçındı. Hassan ziyaretine ilişkin bir soru üzerine, " Vatana geldiğim için memnun oldum. Türkiye'ye geldim, herkese selamlar. Bir programımız var. Şimdi söylemeyeyim. " dedi. Game Of Thrones'taki rolüne ilişkin bir soru üzerine de Hassan, "Bunu da bekleyeceksiniz " diyerek havalimanından ayrıldı. Hassan'ın İstanbul'da 4 günlük tatil yapacağı öğrenildi. Game of Thrones, kadrosuna Sibel Kekilli'den sonra Tamer Hassan'ı da katarak, ikinci kez Türk asılı bir oyuncuya dizide yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Tamer Hassan, Türk oyuncular hakkında açıklama yaptı
Game Of Thrones'ta oynayacak Türk oyuncu Tamer Hassan kimdir?

Hayat Haberleri