Galatasaray'ın yeni transferi Cheik Tiote, bugün saat 16:30'da İstanbul'a geliyor

Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Fildişi Sahilli ön libero Cheik Tiote, az önce İngiltere'den kalkan bir uçakla İstanbul'a doğru yola çıktı.

Galatasaray'ın yeni transferi Cheik Tiote, bugün saat 16:30'da İstanbul'da olacak.

SAAT 16.30'DA İSTANBUL'DA OLACAK

Hürriyet'in haberine göre Sarı kırmızılı kulübün 3 yıllık anlaşmaya vardığı Fildişi Sahilli ön libero az önce Edinburgh-İstanbul seferini yapan THY uçağına bindi.

Newcastle United takımından transfer edilen Tiote, saat 16:30'da İstanbul'a inecek ve yarın sağlık kontrolüne girip daha sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak.

CHEICK TIOTE KİMDİR?

Fildişi Sahilleri vatandaşı olan müslüman futbolcu Cheick Tiote, şu an 30 yaşında. Şu an Newcastle United takımının futbolcusu olan Cheick Tiote, 6yıldır bu takımda forma giyiyor. Savaşçı ruhunu futbola yansıtan Cheick Tiote, enerjisi yüksek bir futbolcu. 1,80 m boyundaki futbolcun ön libero ve orta sahanın ortasında görev yapıyor.

TIOTE'NİN OYNADIĞI TAKIMLAR

2005 yılında Anderlecht takımında oynamaya başladı ve 2007 yılında Roda JK’ya kiralık olarak verildi. 2008 yılında takımına geri dönen Cheick Tiote, ikinci yarıda FC Twente’ye satıldı. FC Twente’de 2010 yılına kadar top oynayan Cheick Tiote, 2010 yılında kariyerinin en büyük hamlesini yaparak Newcastle’ye transfer oldu ve 6 sezondur bu takımın formasını giymekte.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yasin Öztekin: Pes etmedim, etmem
Mirgün Cabas ile Savcı Sayan canlı yayında tartıştı

Spor Haberleri