Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Ali Beratlıgil hayatını kaybetti

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Ali Beratlıgil Bursa'da hayatını kaybetti. Ali Beratlıgil 1950’li yılların Galatasaray’ında Metin Oktay gelene kadar santrfor olarak oynamıştı.

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcuları arasına giren B.Ali (Ali Beratlıgil) tedavi gördüğü Bursa'da hayatını kaybetti. Cenaze programının daha sonra açıklanacağı belirtildi.

3 İstanbul Ligi şampiyonluğu yaşadı

1950’li yılların Galatasaray’ında Metin Oktay gelene kadar santrfor olarak oynamış, 1954-55 sezonunda İstanbul gol kralı olmuştu. Galatasaray formasıyla üç İstanbul Ligi şampiyonluğu yaşadı. Unutulmaz 3-1’lik Macaristan maçındaki oyunuyla dikkat çekti. Maçlardaki sakin tavırlarıyla hafızalarda yer etti.

Ali Beratlıgil kimdir?

Eski futbolcu Ali Beratlıgil, Bursa'da yaşamını yiyirdi. Cenaze programının daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Galatasaray'ın hayatını kaybeden eski futbolcusu / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

1951-1957 yılları arasında sarı-kırmızılı takımın formasını giyen, aynı dönemde Galatasaray'da yer alan Ali Soydan ile karıştırılmaması için 'Büyük Ali' ismi takılan futbolcu, Türk Milli Takımı'nın 1954 Dünya Kupası'na katılan kadrosunda yer almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

TFF'den maçlar öncesi saygı duruşu kararı
Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes imza gününe katıldı
Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'dan Jem Paul Karacan ve Koray Günter'i istiyor

Spor Haberleri