Galatasaray'ın milli sporcusu Enes Kuşku'ya bıçaklı saldırı

2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray kürek sporcusu Enes Kuşku, trafikte kendisini sıkıştıran şehir eşkıyaları tarafından bıçaklanarak yaralandı. Enes'in tedavisi İstanbul'da sürüyor.

[Karar]

CELAL DEMİRBİLEK

Galatasaray'ın ve Kürek Milli Takımı'nın başarılı sporcusu Enes Kuşku ve yanındaki 3 arkadaşı, Sakarya ilçesi Karasu'dan Adapazarı'na dönerken bıçaklı saldırıya uğradı. Önceki gece sporcunun otomobilini sıkıştıran trafik magandaları, Enes'i karnından ve bacağından bıçakladı. İlk tedavisi Adapazarı'nda yapılan milli sporcu, dün akşam saat 20.00 sularında bir ambulans ile Adapazarı'ndan, Gayrettepe Florance Nightingale Hastanesi'ne nakledildi.

POLİS SALDIRGANLARI ARIYOR

Galatasaray Kulübü ve Kürek Milli Takımı Antrenörü Recep Akıcı, olimpiyatlar öncesi bu olaydan son derece üzüntülü olduklarını belirterek, "Milli sporcumuz Enes Kuşku, Rio Olimpiyatları'nda iki çiftede Hüseyin Kandemir ile yarışacak. Böylesine önemli bir organizasyon öncesi Enes çok talihsiz bir vahşi olayla karşı karşıya kalması bizleri çok üzdü. Polis bu trafik magandalarını arıyor" dedi.

Galatasaray kürek takımı sporcusu Enes Kuşku bıçaklı saldırı sonucu yaralandı / FOTO: Sosyal Medya

KULÜPTEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Sarı-Kırmızılı kulüp, 2016 Rio Olimpiyatları'na katılma hakkı kazanan milli kürekçi Enes Kuşku'nun sağlık durumuyla ilgili detaylı açıklamanın, İstanbul'daki kontrollerinin ardından yapılacağını açıkladı. Kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Trafik magandası tarafından bıçaklanan 2016 Rio Olimpiyatları kotası almış kürekçimiz Enes Kuşku’ya geçmiş olsun dileriz. Milli sporcumuzun sağlık durumu hakkındaki detaylı açıklama İstanbul’daki kontrollerin ardından yapılacaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Enes Kuşku'nun durumu cumartesi günü belli olacak
Bıçaklı saldırıya uğrayan Enes Kuşku'dan kötü haber geldi
İdmanlara katılmayan Sneijder’de kritik gün

Spor Haberleri