Galatasaray'ın gözdesi Wissam Ben Yedder'e 17 milyon euro'luk teklif

Ara transfer döneminde ismi Galatasaray ile anılan Wissam Ben Yedder için 7 milyon euroluk teklif geldiği ancak kulübün bu teklifi reddettiği öğrenildi.

Devre arasında Galatasaray'ın gündeminde olan Toulouse'un golcüsü Wissam Ben Yedder için Sevilla'nın 17 milyon euroluk teklifinin reddedildiği ortaya çıktı.

17 milyon euro’luk teklifi reddettiler

Sporx’in haberine göre Galatasaray'ın devre arası 4 milyon euro teklif yaptığı Wissam Ben Yedder için Toulouse başkanı açıklamada bulundu. Toulouse Başkanı Oliver Sadran, Sevilla'nın 17 milyon euroluk teklifini geri çevirdiklerini itiraf etti.

Oyunucuları satmayacaklar

Oliver Sadran açıklamasında, "Kulübü ligde tutmak için oyuncularımıza ihtiyacımız var ve bu nedenle 17 milyon euruluk teklifi reddettik" diye konuştu.

Yeni sezonda gidecek iddiası

Öte yandan Fransız basını, bu sezon 28 resmi maçta 14 gol atan Wissam Ben Yedder'in yeni sezonda kesin olarak başka bir takıma gideceğini öne sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Cüneyt Tanman: Sneijder'in Çin'e gideceğini sanmıyorum

Spor Haberleri