Galatasaray'ın gözdesi Oumar Niasse Everton'da kadro dışı

İsmi Galatasaray'la anılan Oumar Niasse, Everton'ın Almanya kampında yer almıyor. Böylece oyuncunun Galatasaray'a transfer ihtimali güçlendi.

Everton forması giyen Oumar Niasse takımın Almanya'daki yeni sezon hazırlık kampına alınmadı.

Akhisar Belediyespor formasıyla gösterdiği performansın ardından Lokomotiv Moskova'ya transfer olan Niasse, 2015-16 sezonunun devre arasında Everton'ın yolunu tutmuş fakat İngiliz ekibinde beklentileri karşılayamamıştı.

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Niasse, Ronald Koeman tarafından Almanya kampı kafilesine dahil edilmedi.

İŞTE KADRO

Dresden Kupası için Almanya'ya giden Everton kafilesinde şu isimler yer aldı: Stekelenburg, Joel, Hewelt, Davies, Pennington, Stones, Funes Mori, Oviedo, Baines, Galloway, Holgate. Coleman, Grant, Cleverley, Dowell, Bešić, McCarthy, Gibson, Lennon, Mirallas, Deulofeu, Barkley, Lukaku, Kone, Barry.

AKHİSAR'DA PARLADI

Akhisar Belediyespor'la bir sezonda 15 gol atan Niasse, Lokomotiv Moskova ve Everton kariyerlerinde ise toplam 18 gol attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Selçuk İnan: Cezayı biz de tam olarak anlayamadık
Galatasaray Alexander Buttner’i istiyor
Hamza Hamzaoğlu: Niasse'nin 13 milyon sterline Everton'a transfer olması bir dramdır

Spor Haberleri