Galatasaray'ın devre arasında kamp yapacağı yer belli oldu

Galatasaray, ligin ikinci yarısına Manavgat'ta hazırlanacak. Süper Lig'den Konyaspor ve Eskişehirspor ile birlikte yurt dışından çok sayıda takım da burada olacak.

Liglerde devre arasının yaklaşmasıyla birlikte takımların hazırlık programları da belli olmaya başladı. Mustafa Denizli ile birlikte yeniden yapılanmaya giren Galatasaray'ın, ikinci yarı hazırlıkları için Manavgat'ta bulunan spor kompleksine geleceği öğrenildi. Ligin ikinci yarısına Ilıca Mahallesi'nde bulunan Emirhan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde hazırlanacak olan Sarı-Kırmızılıların 2 Ocak 2016 tarihinde Manavgat’a geleceği bildirildi.

Rapid Wien de geliyor

Aynı tesisleri tercih eden diğer Süper Lig ekipleri de Torku Konyaspor ile Eskişehirspor olacak. Ayrıca yurt dışından Avusturya temsilcisi Rapid Wien’in 22 Ocak’ta, İsveç ligi ekiplerinden Djugarden’in ise 2 Şubat tarihinde Manavgat’a geleceği öğrenildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde rakipleri belli oluyor
Beşiktaş-Galatasaray maçı muhtemel 11'leri

Spor Haberleri