Galatasaray'ın başına geçeceği iddia edilen Murat Yakın İsviçre'de konuştu

Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında olduğu iddia edilen Murat Yakın sessizliğini bozdu. Yakın, adının Galatasaray ile anılmasının heyecan verici olduğunu belirtti.

Mustafa Denizli ile yolları ayırmak için tazminat krizini aşmayı bekleyen Galatasaray yönetimi diğer yandan da teknik direktör arayışlarına devam ediyor.
Türk medyasında yer alan haberlerde son olarak Spartak Moskova'yı çalıştıran Murat Yakın'ın Galatasaray’ı çalıştırabileceği iddia ediliyor.

Spekülasyonlara girmek istemiyor

Bu haberler üzerine Murat Yakın da sessizliğini bozdu. İsviçre'nin 20 Minutes gazetesine konuşan 41 yaşındaki teknik adam, bu haberlerin kendisine ulaştığını söylerken, "Elbette bunları okudum ama kendini böyle bir duruma sokmak iyi bir şey değil. Benim böyle bir tarzım yok. Galatasaray'ın bana olan ilgisini ne doğruluyor ne de yalanlıyorum. Ben böyle spekülasyonların içinde yer almak istemiyorum. Galatasaray tabii ki heyecan verici bir yer. Birçok başarılı teknik adam orada iyi işler çıkardı" ifadelerini kullandı.

Üst seviyede teknik direktörlüğe 2009'da yılında Thun takımıyla başlayan Yakın, daha sonra sırasıyla Luzern, Basel ve Spartak Moskova’da görev aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli istifasını resmen açıkladı

Spor Haberleri