Galatasaray'da oynamak istemeyen Alex Telles Porto ile anlaştı

Önümüzeki sezon Galatasaray'da forma giymeyi düşünmeyen Alex Telles Porto ile el sıkıştı. Resmi açıklamanın önümüzdeki hafta içi yapılması bekleniyor.

Galatasaray, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Breziyalı sol bek Alex Telles'in transferi için Porto ile anlaşmaya vardı.

Transferden 6.5 milyon euro bonservis geliri elde edecek Sarı-Kırmızılılar, Telles'in Porto'dan başka bir takıma transfer olması halinde de bonservis için ödenen ücretin yüzde 10'una sahip olacak.

NTV Spor'da yer alan habere göre; Alex Telles, 2013-14 sezonunda Brezilya'nın Gremio takımından Galatasaray'a 6 milyon 150 bin euro bonservis bedeliyle transfer olmuş, geçtiğimiz sezon ise Roberto Mancini yönetimindeki Inter'e kiralanmıştı.

1 Temmuz'dan bu yana Galatasaray ile yeni sezon hazırlıklarında yer alan Telles, Sarı-Kırmızılıların İsviçre kampına katılmayıp Portekiz'e giderek Porto ile sözleşme imzalayacak.

Alex Telles, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Inter'de 22 maçta forma giymişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Aslan'ın yıldızı İsviçre kampına götürülmedi
Galatasaray Alex Telles'in yerini dolduracak oyuncuyu buldu
Berlin Panteri Turgay Şeren son yolculuğuna uğurlandı

Spor Haberleri