Galatasaray'da kriz: Riekerink'e sinirlendi ısınmayı bıraktı!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'in, Çaykur Rizespor maçında oyuna almadığı Hamit Altıntop, Hollandalı çalıştırıcıya sert tepki gösterdi.

Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında TT Arena'da Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımda mücadeleye yedek başlayan Hamit Altıntop, teknik direktör Riekerink tarafından oyuna alınmayınca adeta isyan bayrağını çekti.

Fanatik'te yer alan habere göre 33 yaşındaki futbolcu, maç içerisinde oyuna alınmayınca sinirlendi ve bitiş düdüğü ile elindeki su şişesini fırlattı.

ISINMAYI BIRAKTI

Hamit Altıntop ısınırken skor 2-0'a gelince ısınmayı bırakıp yedek kulübesinin yolunu tuttu. Cavanda ile Josue'ye de 'Bırakın gelin' dedi ancak onlar Hamit'i dinlemeyip ısınmaya devam etti. Cavanda'yla Josue 90 olduktan sonra ısınmayı bıraktılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin biletleri satışa çıktı
Muslera'nın Galatasaraylı taraftarlardan bir ricası var
Eren Derdiyok'un rövaşatası ağızları açık bıraktı!

Spor Haberleri