Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu geri mi dönüyor?

Galatasaray'da Dursun Özbek'le, Hamza Hamzaoğlu'nun 16:00'da yapacağı görüşme kısa süreli bir heyecan yaşanmasına neden oldu.

Galatasaray'da baş döndüren bir Hamza Hamzaoğlu trafiği yaşanmaya devam ediyor.

Fotospor'un haberine göre; Florya'dan gelen son haber ise G.Saray muhabirlerinin birbirlerine "acaba" sorularını sormasına neden oldu.

Hamzaoğlu'yla yolların ayrılmasından sonra Galatasaray taraftarının sosyal medyada paylaştığı video:

O haber; bu sabah yapılması gereken idmanın 18:00'e alınması, görevinden ayrılmasına rağmen Hamzaoğlu'nun 13:00'de alt yapı ile bir araya geleceğini açıklanması ve Başkan Dursun Özbek'in 16:00'da tesislere gelerek Hamzaoğlu ile bir görüşme yapacağını duyurulması oldu.

Galatasaray muhabirleri üst üste yapılan bu açıklamaları, Hamzaoğlu ile Özbek'in görüşmesini "Hamza hoca acaba geri döner mi?" diye yorumladılar.

Fakat Hamzaoğlu'nun geceyi Florya'da Fatih Terim için yaptırılan villada yardımcıları ile beraber geçirmesi, hem kendisinin hem de yardımcılarının eşyalarını topladığının açıklanması ve Özbek'in Florya'da Hamzaoğlu ile yapacağı görüşmenin sözleşme fesih işlemleri için gerçekleştireceğinin açıklanmasıyla yorumlar da suya düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray'ın süper dörtlüsü tarihe karıştı
Tayfun Korkut'tan Galatasaray açıklaması geldi
Hamza Hamzaoğlu Florya Metin Oktay Tesisleri'nde

Spor Haberleri