Galatasaray'a 'tahta top' hediye edilecek

Tosyalı marangoz yaptığı 'tahta top'u Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e hediye etti.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Galatasaray- Kastamonuspor maçı öncesi, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e verilmek üzere Tosyalı marangozun yaptığı 'tahta top' gönderildi.

Dursun Özbek'e hediye edilecek

Kastamonu'nun Tosya İlçesi'nde marangozluk yapan 32 yaşındaki Salih Bekdaş bir hafta çalışarak Galatasaray için kayın ağacından özel futbol topu yaptı. Üzerinde Galatasaray'ın amblemi bulunan top, Türk Telekom Arena'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6'ncı maçı olan Galatasaray- Kastamonuspor 1966 karşılaşması öncesinde İstanbul'a gönderildi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'e hediye edilecek 'tahta top'u yapan marangoz Salih Bekdaş, el sanatını kullanarak yaptığı futbol topunun Galatasaray gibi büyük bir kulübe hediye edilecek olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

DHA/KASTAMONU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray - Kastamonuspor 1966 maçı öncesi TT Arena'da son durum

Spor Haberleri