Galatasaray, yoğun ilgiden dolayı işinden olan Setrak Yelegen'i istihdam etti

Galatasaraylı taraftarların fenomeni haline gelen Setrak Yelegen, kilisedeki işinden olduktan sonra Galatasaray'da işe başladı.

İlk olarak metrodaki görüntüsü ile yansıdı sosyal medyaya. Sarı kırmızı ayakkabı bağcıkları, montuna elle işlediği 4 yıldızı, bileklikleri ile kısa sürede tüm Galatasaraylıların sevgilisi haline geldi.

Galatasaray taraftarları, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan Lazio karşılaşmasında bu büyük aşkı dev bir koreografiye dönüştürdü. Medya da bu çok özel Galatasaraylıya kayıtsız kalmadı. Bir anda tüm spor sayfaları, TV ekranları Setrak Yelegen haberleriyle doldu. Ne yazık ki bu yoğun ilgi onun işini kaybetmesine neden oldu.

Taraftarların büyük sevgisini kazanan Setrak Yelegen, GS Store'da işe başladı / FOTO: Sosyal Medya

Setrak Yelegen bugün bir kez daha Galatasaray kulübünün davetlisi olarak Arena’daydı ancak bu kez geliş amacı farklıydı. Yelegen artık Galatasaray bünyesinde yer alacak. Resmi işlemler başlatıldı. Setrak Yelegen, 7 Mart Pazartesi gününden itibaren, Galatasaray’ın doğduğu yer olan Beyoğlu’ndaki GS

STORE’da görev almaya başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Setrak Yelegen, Beyoğlu GS Store’daki yeni görevine başladı
Setrak Yelegen'e çirkin saldırı saldırı düzenlendi

Spor Haberleri