Galatasaray teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için son kararını verdi

Başkan Dursun Özbek, Arena'da 2-0 kaybedilen Atletico Madrid maçında, kendisi gibi istifaya davet edilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na moral verdi: Görevde olduğumuz 3 yıl boyunca hocamız sensin.

Galatasaray'ın 2-0 yenildiği Atletico Madrid maçında taraftarın istifaya çağırdığı Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu arasında Çarşamba sabahı Florya'da özel bir görüşme gerçekleştiği ortaya çıktı.   

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karşılaşmanın ardından locasında yöneticileri ile durum değerlendirmesi yapan Özbek, ertesi gün sıcağı sıcağına tesislerin yolunu tuttu. 2-0'lık yenilgiye üzülen Hamzaoğlu'na moral veren Özbek'in, "Hocam sakın söylenenlere inanma! 3 yıl daha bizimlesin! Biz burada görevde olduğumuz sürece de hocamız sensin" dediği öğrenildi.

Trabzon'a gitmiyor

Takıma ve Hamza Hamzaoğlu'na destek olma adına daha önce Trabzon'a gideceğini belirten Başkan Dursun Özbek, son anda programını iptal etti. Özbek'in maça gelmeyeceği öğrenildi. G.Saray'ı temsilen yöneticiler Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin ve Alper Narman Trabzon'da olacak. Bordo mavililer, maç öncesi sarı-kırmızılı yöneticilere dostluk yemeği verecek.

Üçüncü forma tanıtıldı

Galatasaray'ın bu sezon karşılaşmalarda giyeceği üçüncü forması belli oldu. Geleneksel kırmızı ve sarı tonların, canlı kırmızı gölgesi içinde bir araya getirilen yeni formalar, oyuncuların cesaretinin ve taraftarın tutkusunun birleşimini sembolize ediyor. Sarı-kırmızılılar yeni formayı ilk kez 30 Eylül'deki Astana maçında giyecek.

Bir taraftar karşıladı

Moralsiz Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştirdikten sonra dün akşam sessiz sedasız Trabzon'a geldi. Cimbom'u, havaalanında karşılayan sadece bir taraftar vardı. Burak, Semih ve Cenk, Trabzon'da yaşayan Galatasaray taraftarının fotoğraf çektirme isteğini kırmadı.

Süper Lig'e sponsor desteği

Dünyanın en büyük alkolsüz içecek firması Coca-Cola, Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray dahil olmak üzere Süper Lig takımlarının içecek sponsoru oluyor. Bir ile 3 yıl süreyle geçerli olacak anlaşmalara göre, Coca-Cola takımların kol, şort ve resmi içecek sponsoru olacak. Galatasaray'la yaptığı şort reklamı anlaşması daha önce açıklanan şirketin Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Kurumsal İletişim Direktörü Sinan Cem Şahin, "Türkiye'de de 2004 yılından bu yana TFF'nin ana sponsorları arasında yer alıyoruz. Süper Lig takımlarıyla da iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İran ile nükleer anlaşma sağlandı

Spor Haberleri