Galatasaray Odeabank'ın istediği eski Fenerbahçeli Andrew Goudelock, Maccabi Tel Aviv'e gitti

Galatasaray Odeabank'ın transfer etmek istediği eski Fenerbahçeli Andrew Goudelock, İsrail'in köklü ekiplerinden Maccabi Tel Aviv'le anlaştı.

Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması giyen Andrew Goudelock, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla anlaştı.

Basket Dergisi'nin haberine göre oyun kurucu pozisyonunu skorer bir oyuncuyla doldurmak isteyen Galatasaray Odeabank'ın da uzun süre görüştüğü ABD'li oyuncu, Maccabi'de karar kıldı.

YENİ SEZONDA İSRAİL'DE OYNAYACAK

1.2 milyon Dolar karşılığında İsrail'in yolunu tutan Goudelock'la ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya ise “Oyuncu yüksek ücret istiyordu. Biz de Goudelock’ın indirime gitmesini bekledik. Şu an Goudelock dışında alternatif olarak öne çıkan bir oyuncu yok. Kadromuzda zaten 8 yabancı oyuncu var. Duruma göre transferde adımlarımızı atacağız. Darius Adams’la anlaşmayı çok istedik. Ancak politik nedenlerden ötürü Türkiye’ye gelmek istemedi. 1-2 transfer haricinde artık kadromuz şekillendi. Türkiye’de 6 Türk oyuncuyla sahada yer almamız gerekiyor. 6. oyuncuyu ya transfer edeceğiz ya da altyapıdan çıkaracağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Spor Toto Basketbol Ligi'nde fikstür çekildi

Spor Haberleri