Galatasaray Odeabank, Pazar günü Beşiktaş derbisi öncesi TT Arena'da taraftar karşısına çıkacak

Dün düzenlenen basın toplantısında Can Topsakal, Avrupa Şampiyonu Galatasaray Odeabank için TT Arena'da kupa töreni düzenleneceğinin müjdesini verdi. Ergin Ataman ise, taraftarlara mesaj gönderdi: "Futbol takımının 120 milyon TL ürün satışı olmuş. Aynısını basketbol için bekliyorum."

ULEB Avrupa Kupası'nda geçtiğimiz çarşamba mutlu sona ulaşan Galatasaray Odeabank'ta yönetici Can Topsakal, koç Ergin Ataman, kaptan Sinan Güler ve kupanın en değerli oyuncusu Erick McCollum basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yönetim kurulu üyesi Can Topsakal, takım için Pazar günü Beşiktaş derbisinden önce TT Arena'da kupa töreni düzenleneceğini açıkladı. Ergin Ataman ise, taraftarlara önemli mesajlar verdi. Bütçenin Euroleague'de güçlü takımlarla mücadele etmek için çok önemli olduğunu dile getiren Ataman, "Gelecek sezon için 9-10 milyon dolar bir transfer bütçesi ile Final Four oynayacak bir takım oluşturacağız. Geçen yıl futbol takımımızın 120 milyon TL ürün satışı olmuş. Aynısını basketbol takımı için bekliyorum. Aslında yarısı olsa bile yeter de artar bile. Taraftarlarımızdan destek istiyorum. Tişörtler çıkacak, ben de oğlum Sarp için bir tane aldım. Eminim ki büyük Galatasaray taraftarı da buna destek verecektir” dedi.

BAŞKA KULÜBE GİTMEM

Sözleşmesi sona erdiğinde Başkan Dursun Özbek'in kendisinde çok ısrarcı olduğunu ifade eden başarılı koç, Galatasaray’dan ayrılıp başka bir kulübe gitmesinin söz konusu olmadığını vurgulayarak, "Avrupa’da şu an transfer sezonu açılmadı. Bizim gibi kariyerli antrenörler sezon bitmeden masaya oturmazlar" dedi. A Milli Takım’ı çalıştırmaya devam edip etmeyeceği ile ilgili gelen bir soru üzerine ise Ataman, “Zannediyorum bu hafta içinde Harun Erdenay ile bir toplantı yapacağız. Bizim kendisiyle hem fikir olduğumuz bir konu var. Galatasaray'ı bırakmak istemiyorum. Ancak iplerin benim elimde olmadığını belirtmem gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

ONURLUYUM

Toplantıya katılan takım kaptanı Sinan Güler ise, “Yoğun ve yorucu geçen Eurocup maratonunu mutlu ve istediğimiz şekilde bitirdiğimiz için ve hedeflediğim noktada bulunduğum için mutlu ve onurluyum. Taraftar ve sponsorların desteği ile daha da büyüyeceğiz" derken, Errick McCollum “Gerçekten Galatasaray Euroleague’i hak ettiğini gösterdi. Koçumuz çok büyük iş yaptı" diye konuştu.

BELKİ BAŞKAN OLURUM

Ergin Ataman, başkan Dursun Özbek'in kendisini kongre üyesi yaptığını da belirtti. Ataman, Özbek'in 17123 numaralı kulüp üyeliği kartını kendisine takdim ettiğini aktarırken, "Profesyonel yaşantım bittiğinde umarım yönetim bazında da kulübüme hizmet ederim. Bakarsınız ileride Türkiye'nin en büyük kulübünün başkanlığına soyunurum" değerlendirmesinde bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

TBF'den borçlu kulüplere transfer yasağı
Avrupa isyanda: Yine mi Galatasaray!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray Odeabank'a tebrik

Spor Haberleri