Galatasaray, Mustafa Denizli'nin istifasını KAP'a bildirdi

Mustafa Denizli, bu sabah saatlerinde başkan Dursun Özbek ile görüşerek takımı çalıştırmak istemediğini söyledi. Özbek, Denizli'nin istifasını kabul etti. İstifadan birkaç saat sonra Galatasaray kulübü, Denizli'nin istifasını KAP'a da bildirdi.

Bu sabah Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile görüşen teknik direktör Mustafa Denizli istifasını sözlü olarak başkana sundu. Özbek’in Mustafa Denizli’nin istifasını kabul ettiği öğrenildi.

İşte Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama;

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1 Mart 2016 tarihi itibariyle görevinden istifa etmiştir. Türk futbolunun yaşadığı büyük dönüşümün temel taşlarından olan Sayın Denizli’ye, yeniden görev almayı kabul ettiği dönemde kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

KAP'a yapılan açıklama ise şöyle:

"Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1 Mart 2016 tarihi itibariyle görevinden istifa etmiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray son 2,5 yılda 4 teknik direktör değiştirdi
Galatasaray'da Orhan Atik ilk antrenmanına çıktı
Dursun Özbek istifa eden Mustafa Denizli'nin ardından ilk defa konuştu

Spor Haberleri