Galatasaray maçında Diego ile tartışan Gökhan Gönül'den açıklama

Fenerbahçe'nin Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Gökhan Gönül son dakikalarda Diego ile yaşadığı gerilimi anlattı.

Fenerbahçe'nin 90+1. dakikada Fernandao'yla kaçırdığı net fırsattan sonra Sarı-Lacivertli futbolcular Gökhan Gönül ve Diego Ribas, sert şekilde tartıştı.

Gökhan, müsait durumda boş kaleye topu vurmak yerine Fernandao'ya pas veren Diego'ya kızdı. Diego da Gökhan'a karşılık verince iki oyuncu arasında sert bir tartışma yaşandı.

Tartışma daha fazla büyümezken, hakem her iki oyuncuyu da uyardı.

GÖKHAN'DAN AÇIKLAMA

İşte Gökhan Gönül'ün mesaj dolu açıklaması:

"Bu işin ayıbı olur 10 pozisyon bulup atamazsanız bu biraz beceriksizlik olur. Zorunlu olduğumuz için buradayım bu kadar para harcanan iyi bir Fenerbahçe var. Yıldızlar topluluğu oldu.

Bu saatten sonra valla taraftara bir şey söyleme hakkımız yok, yöneticilere bişi diyemeyiz onlar en suçsuz olanlar. Kulüpte kimsenin alacağı yok. Sezon sonu burada şampiyonluk gelmezse ağır bir fatura çıkar ve bunun sonucu sahada olanlar öder yani. Son sözüm bu olsun.

Ben takım olayına çok girmek istemiyorum. Diego pozisyonu için rakiple de didişilebilirsiniz. Diego üstüne aldı biraz olayı, ben gol olmayınca üzüldüm. Kendimi yerden yere attım, o gol kaçınca... Diego kendisine kızdığımı düşündü sanırım ama bitti gitti."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Caner Erkin: Fenerbahçe’de işim bitti
Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Diego maç içinde tartıştı

Spor Haberleri