Galatasaray İsviçrel iteknik adam Lucien Favre ile temaslarını sürdürüyor

Lucescu ile yapılan ilk görüşmeden olumlu sonuç alamayan Galatasaray Yönetimi, alternatif isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta İsviçreli Lucien Favre'nin işini bitirmek için temaslarda bulunacak.

Galatasaray Yönetimi, bu hafta hoca işini bitirmeye kararlı. Bir süre önce Mircea Lucescu ile yapılan temaslardan olumlu sonuç alamayan Sarı-Kırmızılılar, transfer dönemine geç kalma tehlikesini göz önünde bulundurup, alternatif isimlerle görüşmeleri sıcak tutuyor.

Fanatik'in haberine göre; bu doğrultuda Lucien Favre’nin işini bitirmek isteyen yönetim, hafta içinde tekrar harekete geçecek. Ancak 58 yaşındaki İsviçreli teknik adamın bazı şartlar öne sürdüğü ifade ediliyor. Bunlardan biri de, Galatasaray’ın bu sezon Avrupa kupalarından men cezasını tamamlamlası. Yani gelecek sezon yeniden UEFA organizasyonlarına katılım için mücadele vermesi. Favre’nin aksi takdirde teklife sıcak bakmadığı belirtiliyor.

TAM YETKİ VERİLDİ

Sarı-Kırmızılı yöneticiler ise sürecin uzamasını kesinlikle istemiyor. Hatta yeni hocanın bir an önce İstanbul’a gelerek tüm maçları takip etmesini, hatte sezonun geride kalan kısmındaki oyuncu performanslarını da analiz etmesini istiyor. Başkan Dursun Özbek bu konuda futbol direktörü Cenk Ergün’e tam yetki vermiş durumda. Ergün görüşmeleri değerlendirip, Özbek’e sürekli olarak rapor sunuyor. Bu sürecin sonunda hoca krizinin bir sonuca bağlanması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray'ın takımın başına getirmek istediği Lucescu, teknik direktör olarak oğlu Razvan'ı önerdi
Galatasaray ligde kendi gol yeme rekorunu egale etti

Spor Haberleri