Galatasaray evinde Gaziantepspor'u 3-1 yendi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray Türk Telekom Arena'da ağırladığı Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılıların gollerini Olcan, Sinan ve Burak kaydederken Gaziantepspor'un tek golünü Habibou kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray evinde Gaziantepspor'u 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.  Cim-Bom'un golleri sırasıyla Olcan, Sinan ve Burak'ın ayağından geldi. Rakibin tek sayısını ise Habibou kaydetti. Sarı-Kırmızılılar bu sonuçla kupada son 8 takım arasına adını yazdırmayı başardı.

Cim-Bom rahat kazandı

Karşılaşmayı baştan sona önde götüren Galatasaray rahat bir oyunla maçı kazanmayı başardı. Göze hoş gelen bir futbol sahaya yansıtan Sarı-Kırmızılılar, maçın bazı anlarında seyircinin de desteğiyle rakip kaleyi bunalttı. Maçın 3-0 olmasının ardından vites düşüren Aslan, kalesinde golü görmesiyle ayağa kalktı ve Gaziantep'in geri dönmesine izin vermedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek ve yarı final kuraları yarın çekilecek
Mustafa Denizli genç yıldızı Sinan Gümüş hakkında haklı çıktı

Spor Haberleri