Galatasaray, Dumankaya İnşaat ile sözleşmesini feshetme kararı aldı

Galatasaray, futbol takımının göğüs reklamı konusunda anlaştığı Dumankaya İnşaat ile sözleşmesini feshetme kararı aldı. Hukuksal sorunlar nedeniyle konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, cuma günü Bursaspor maçına futbolcuların göğüs reklamı olmadan çıkması bekleniyor.

[Karar]

Saha sonuçları ile bu sezon hayal kırıklığına uğrayan Galatasaray, göğüs reklamı konusunda da hayal kırıklığı yaşadı... Yönetim, göğüs reklamı için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile sözleşmesini feshetme kararı aldı. Sarı-kırmızılı yönetimin son toplantısında Dumankaya İnşaat ile yapılan sözleşmenin tek taraflı olarak feshedilmesi yönünde karar çıktığı öğrenildi.

'Paralel Yapı' ile mücadele kapsamında soruşturma açılan Dumankaya'nın akıbetinin belirsiz olması nedeniyle başkan Dursun Özbek'in bu yönde karar aldığı ve diğer yöneticilerin de başkana katıldığı vurgulandı. Bu yönde çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

6 AY GERİDE KALDI

Dumankaya İnşaat ile yapılan 2+1 yıllık anlaşmasının henüz 6. ayında olunmasına karşın en kısa sürede sonlandırılmasının hedeflendiği dile getirildi. Gerekli prosedürün cuma günü Bursaspor karşılaşması öncesi tamamlanmasının planladığı ve Galatasaray'ın bu maça göğüs reklamı olmaksızın çıkabileceği öğrenildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, 'himmet' adı altında 'Paralel 'Yapı'ya finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Dumankaya İnşaat'ın sahipleri de şüpheliler arasında gösterilmişti. Bu arada Dumankaya'nın Sarı-Kırmızılı kulübe şerefiyesi düşük daireler verdiği ve yönetimin hukuki sorunlar nedeniyle henüz resmi açıklama yapmadığı vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray ile Bursaspor Süper Lig'de 94. maçına çıkıyor
EuroCup'ta şampiyon Galatasaray Odeabank!
Sadi Tekelioğlu: Oyuncularım Galatasaray’dan teşvik primi almıştı

Spor Haberleri