Galatasaray deplasmanda Akhisar'ı 2-1 yendi ve avantaj yakaladı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılar'ın gollerini 70. dakikada Douglao(kk) ve 72. dakikada Selçuk atarken Ege temsilcisinin tek sayısınuı 53. dakikada Rodallega kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-1 yendi. Cim Bom'a galibiyeti 70. dakikada Douglao (kk) ve 72. dakikada Selçuk İnan'ın goller getirirken Akhisar Belediyespor'un tek golünü Portekizli oyuncusu Hugo Rodallega attı. Aslan ilk maçta galip gelerek 1 Mart'ta evinde oynayacağı rövanş karşılaşması için büyük avantaj yakaladı. Turu geçen ekip Ziraat Türkiye Kupası'nda son 4 takım arasına ismini yazdıracak.

Zemin keyif kaçırdı 

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Denizli, güzel bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Bu galibiyetin futbol oynanabilir bir zeminde alınmasını tercih ettiğini kaydeden Denizli, şöyle konuştu:

"Futbolcuların böyle bir zeminde oynamak zorunda kalması futbolun keyfini kaçıran birinci hadise. Böyle bir zeminde geriden gelip oyunu galibiyetle kapatmak sevindirici. Spor ve futbol keyfi herkes için geçerli ancak saha zemini maçın önüne geçmiş durumda. Böyle bir zeminde oynamak zorunda kalmamız, ülkemiz ve futbolumuz adına yazık. İlk maçta ciddi bir avantaj yakaladık. Hedefleri belli olan takımız, mücadelemizi ortaya koyacağız." 

"Futbolcu yaratacak imkanımız yok"

Denizli, forvet mevkisinde oynanan oyuncuların sakatlıklarıyla ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

"Şu anda bir futbolcu yaratacak imkanımız yok. Mevcut kadromuzun tüm futbolcularının bu takımın başarısı için belli fedakarlıkları yapacağını biliyorum. Bu pozisyon değişikliği olur, oyun formatındaki değişikliğimiz olur. İçinde bulunduğumuz tablo bizim adımıza zor bir tablo. Özellikle bir anda 3 tane hücum bölgesindeki oyuncumuzun takımdan ayrı kalması bizim için üzücü bir hadise ama bunu futbolcularımla aşmak için her şeyi yapacağız. Oyun şeklimizi, anlayışımızı değiştireceğiz ama mutlaka bunun üstesinden gelmek mecburiyetindeyiz. Zor, yani işimizin zor olduğu bir gerçek ama zorluklardan keyifli bir sonuç çıkarırsak bu bizim adımıza daha önemli."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Torku Konyaspor deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti

Spor Haberleri