Galatasaray Bruma’yı satmama kararı aldı

Galatasaray Bruma'yı kesinlikle satmama kararı aldı. PSV ile Sevilla’nın ciddi şekilde ilgilendiği Bruma için Hollanda ekibi son olarak 7-8 milyon Euro’luk bir teklifle kapıyı çalmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim kesin olarak Portekizli yıldızı satmayacağını iletti.

PSV ile Sevilla’nın ciddi şekilde ilgilendiği Bruma için Hollanda ekibi son olarak 7-8 milyon Euro’luk bir teklifle kapıyı çalmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim kesin olarak Portekizli yıldızı satmayacağını iletti. Fanatik'in haberine göre Galatasaray, 15 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam önerilmediği takdirde Bruma’yı göndermemeye karar verirken, transfer defteri kapandı.

6 MAÇTA 7 GOL ATTI

Sezon öncesinde Cim Bom’un çıktığı 6 hazırlık maçında 7 gol atan ve takımın en formda ismi olan Bruma sol kanatta formayı şimdiden kaptı. Geçtiğimiz sezonu Real Sociedad’ta geçiren Bruma’yı özellikle teknik direktör Riekerink takımda tutmayı çok istemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray, Luis Cavanda transferini bitirdi
Galatasaray yeni transferini resmen duyurdu

Spor Haberleri