Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ilk 11'leri belli oldu

Şampiyonluk yarışında mutlak 3 puana ihtiyacı olan Beşiktaş, ligin bitimine 2 hafta kala Türk Telekom Arena'da, ligden umduğunu bulamayan Galatasaray'a konuk oluyor. Maçın ilk 11'leri belli oldu. Detaylar haberimizde...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sezonun en kritik derbisi bugün oynanacak. Galatasaray, 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan. Dev kapışma, Lig TV'den canlı olarak ekrana gelecek.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Ev sahibi Galatasaray maça; Muslera, Linnes, Denayer, Hakan, Carole, Emre, Selçuk, Sabri, Sneijder, Yasin, Podolski ilk 11'iyle çıkacak.

Konuk ekip Beşiktaş ise; Tolga, Beck, Marcelo, Tosic, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Quaresma, Sosa, Gomez ilk 11'iyle sahada olacak.

Galatasaray-Beşiktaş maçının canlı anlatımını KARAR.com'da bulabilirsiniz.

ASLAN'IN KOZU ARENA'SI

Haftaya 45 puanla 6'ncı sırada giren Sarı-Kırmızılılar, saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmak istiyor. Kupayı alamaması durumunda Avrupa cezasının bir yılını temizlemesi için ligi ilk 5'te bitirmesi gereken Cim Bom'un kayba tahammülü yok.

FENERBAHÇE'NİN GÖZÜ DE BU MAÇTA

Aynı durum lider Beşiktaş için de geçerli. 73 puanla zirvede yer alan Siyah-Beyazlılar da şampiyonluk yolundaki en hayati 90 dakikaya çıkacak. Kartal'ın ezeli rakibini devirmesi halinde bitime 2 hafta kala yolu sonuna kadar açılacak. Puan kaybı durumundaysa, derbiyi yakından izleyen Fenerbahçe avantaj elde edecek.

CİMBOM'UN SAVUNMASINDA EKSİKLER VAR

Zorlu randevu öncesi Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou ve Semih Kaya kadroda yok. Beşiktaş'ta ise sezonu kapatan Rhodolfo dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

KALKAVAN İLE İKİNCİ DERBİ

Ezeli rakiplerin sezonun ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığı karşılaşmayı 2-1'lik skorla Siyah-Beyazlılar kazanmış, o karşılaşmayı da Mete Kalkavan yönetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaşlı futbolculara derbi öncesi büyük sürpriz

Spor Haberleri