Galatasaray 2. başkanı Cengiz Özyalçın maçın ardından ilginç açıklamalarda bulundu

Galatasaray'ın ikinci başkanı Cengiz Özyalçın, Rizespor mücadelesinin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar adına skandal açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın ikinci başkanı Cengiz Özyalçın, Rizespor mücadelesinin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar adına skandal açıklamalarda bulundu. Özyalçın, "Yönetimimiz ibra edildi, seyirci istifaya çağırıyor. Aklıselim yönetim kurulu üyelerimiz farklı düşünüyor demek ki... Türkiye Kupası'nı en çok kazanan kim? Galatasaray. 4. yıldızı ilk takan kim? Galatasaray!. Hamza 1, Denizli 2, Riekerink 3. Orhan Atik'in lisansı yok kardeşim, neden onu da takımı çalıştırdı diye sayıyorsunuz?  Galatasaray her sene şampiyon olacak diye bir kural var mı? Yok..." dedi.

AKHİSAR'I YENDİK İSTİFA DİYORLAR

Rizespor maçının ardından Galatasaray 2. başkanı Cengiz Özyalçın basın mensuplarına konuştu. Özyalçın, "Bugün Galatasaray 54. golünü attı. Beşiktaş en fazla gol atan takım. Aramızdaki farkı görün. Kadın Voleybol Takımı Krasnodar'ı yeniyor, yönetim istifa diyorlar. Takım kazanıyor sen istifa diyorsun. Böyle şey olur mu? Akhisar gibi bir takıma 2. golü atıyoruz, yönetim istifa diye bağırıyorlar" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray'da Jewell Loyd'a ceza verilecek
Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın'dan Karar'a özel samimi itiraflar

Spor Haberleri