Fransa Stadı'nda iki intihar saldırısı, sahada can pazarı

Paris'i kana bulayan terör saldırıları sırasında Almanya ve Fransa maçı oynanıyordu. Stad De France'a 2 ayrı intihar saldırısı gerçekleştirildi. Patlama seslerinden korkan taraftarlar sahaya akın etti. O anlar kameralara yansıdı.

Dünyayı şoke eden Paris'teki eş zamanlı 7 terör saldırısına ait görüntü ve bilgiler dünyayı şoke etti. Tüm dünyada haber ajansları Fransa'daki Paris saldırılarıyla ilgili flaş gelişmeler geçerken televizyon kanalları canlı yayın yaptı. 

Fransa Almanya dostluk maçının oynandığı sırada meydana gelen saldırılardan biri Stade de France'ın yakınlarında gerçekleşti. İki canlı bombanın stada saldırmak istediği öğrenildi. Silah ve bomba seslerini duyan taraftarlar bir anda sahaya akın etti. Duydukları korku yüzlerine yansıyan Fransızlar panik halinde sahaya indi. O anlar kameralara yansıdı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hollande'dan terör saldırısına ilk tepki: Sınırlarımızı kapatıp OHAL ilan ettik
Paris saldırısına ilk tepki David Cameron'dan geldi
Paris'te silahlı ve bombalı terör saldırıları: Ölü sayısı 153

Dünya Haberleri