Fransa Cumhurbaşkanı Hollande Bataclan konser salonu önünde açıklama yaptı

Paris'te gerçekleşen saldırı hakkında ilk bilgileri stadyumda alan Cumhurbaşkanı Hollande, ani bir kararla 100 kişinin hayatını kaybettiği Bataclan konser salonu önüne gitmeye karar verdi. Salonun önünde çarpıcı açıklamalarda bulunan Hollande "Merhametsiz mücadele edeceğiz" dedi.

Fransa'nın başkenti Paris'i sarsan saldırıların ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı François Hollande, orduyu göreve davet ederek olağanüstü hal ilan etmiş ve sınırları kapattıklarını söylemişti.

"Merhametsiz mücadele edeceğiz"

Yeni bir açıklama yapan Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, dün akşam en çok can kaybının yaşandığı Bataclan konser salonunun önünde "Burada bu korkunç olayı yaşayanlarla birlikte olmak istedik. Mücadeleye devam edeceğimizi ve bu mücadelenin merhametsiz olacağını söylemek istedik. Çünkü bu katliamları gerçekleştiren teröristlerin kararlı bir Fransa ile karşı karşıya olduklarını bilmesi gerek." diye belirtti. 

Hollande, kanlı saldırı sonrası yeni açıklama yaparak "Bu saldırı savunduğumuz değerlere karşı IŞİD tarafından düzenlenmiş bir savaş hareketidir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bataclan'daki saldırıdan kurtulan kadın: Hamile olduğumu kimse bilmiyordu

Dünya Haberleri