Fikret Orman'dan terörü bahane eden Sosa'ya sert sözler

Fikret Orman terör olaylarını gerekçe göstererek takımdan ayrılmak isteyen Jose Sosa hakkında sert açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman takımdan ayrılmak isteyen ve buna gerekçe olarak Türkiye'deki terör olaylarını bahane eden Jose Sosa hakkında sert açıklamalar yaptı.

Sosa'yı Ukrayna'dan savaşın merkezinden alıp geldiklerini ve şimdi Milan'a gitmek için terörü bahane etmesinin kabul edilemez bir durum olduğunu söyleyen Orman ''Kimse benim zekamla oynayamaz bedelini çok ağır ödetirim'' diye konuştu.
Transfer döneminde Beşiktaş yönetimini bir hayli uğraştıran Gomez, Sosa, Atiba, İsmail, Boyko, ve Mustafa Pektemek ile ilgili sorulara cevap veren Fikret Orman ''bir plan dahilinde çalışmalarımız ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Herkesin fikri var bilgisi yok'' açıklamasını yaptı.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:


"Zekam ile dalga geçilmesine çok kızarım. Her şeyin bir üslubu vardır. Beşiktaş'ta başkan olduğum dönemi iyi hatırlıyorum. Her gün futbolculardan ihtarnameler geliyordu. Bu sözleşmeler bir tek karşı taraf için yapılan şeyler mi? Ferrari'ye neden 8.5 milyon Euro ödedik? Beşiktaş tarafının bu sözleşmelerde hiç hakkı yok mu? ''

''Savaşın içinden çıktı geldi şimdi terörü bahane ediyor''

''Sosa'yı Miami'den mi aldık? Nereden aldık? Geldiği yerde olaylar yok muydu. Sosa terörü bahane ediyor. Bahanelerine ancak kuşlar inanır. Kontratların gerekleri vardır. Sözleşmeler oyuncuları olduğu gibi bizleri de korur. Gereği neyse onu yapacağız. Böyle bir şey Barcelona'da Bayern Münih'te olabilir mi, Beşiktaş'ta da olamaz. Bedelini en ağır şekilde ödetirim. Bunun parayla değil prensiple alakası var. Burası Patagonya değil. Türkiye futbolcular için Ortadoğu öncesinde bir durak değildi. Fransa'da maç sırasında stadın önünde teröristin biri kendini patlattı. Paris Saint Germain'de oynayan bir oyuncu ertesi gün 'ayrılmak istiyorum' diyebilir mi, diyemez. Bu dünya 11 Eylül'ü yaşadı. New York'ta oynayan basketbolcular gittiler mi. Ukrayna'daki savaşta Shakhtar Donetsk'in stadına bomba atıldı, takım 3 yıldır ev olmadan otel odalarında yaşayarak maç yapıyor. Bizim ülkemizde böyle bir durum yok. Sosa, Milan'a gitmek istiyormuş. Kontratı olan bir oyuncuyla bizim olurumuz olmadan görüşülmesi ahlaken de hukuksal olarak da suç. Oyuncu Beşiktaş'ta oynarken buradan kalkıyor Milan'a gidiyor. Bu süreçte havaalanındaki patlama yok.''

İSTANBUL/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini açıklayan Jose Sosa idmana çıktı!
Bundesliga kulübü Mario Gomez'i istediğini resmen açıkladı
Gökhan Gönül Beşiktaş'a imza atıyor

Spor Haberleri