Fikret Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması

Beşiktaş'ta ilk lig şampiyonluğunu yaşayan Fikret Orman, takımın yıldızları Gökhan Töre ve Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Gönül'ün transfer durumlarıyla ilgili konuştu.

Orman, şampiyonluk sonrasında Lig TV'de açıklamalarda bulunurken Gökhan Töre hakkında net konuşarak adeta transfere izin vermedi.

Beşiktaş'ta 3. dönemine başlayan Fikret Orman'ın Gökhan Töre sözleri şöyle;

"Gökhan Töre'nin 3 yıllık daha kontratı var. İyi bir teklif gelirse bütün oyuncularımız gidebilir. Gökhan'a da 100 milyon euroluk bir teklif gelirse satarım"

Şansal Büyüka'nın Gökhan Gönül ile ilgili sorusuna ise, Fikret Orman;

"Gökhan, Türkiye Milli Takımı'nın sağ beki, değerli bir oyuncu. Ama bizim Fenerbahçe'den bir oyuncu almak veya Fenerbahçe'nin kaptanını almak gibi bir egomuz yok. Biz iyi oyuncuları Beşiktaş'a kazandırmak isteriz. Eğer Gökhan Beşiktaş'a gelmek isterse, açıkçası ben Gökhanı Beşiktaş'ta görmek isterim." diye yanıt verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Son şampiyon Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayan Gökhan Gönül ile anlaştı
Fikret Orman'dan yedi yıl sonra gelen şampiyonluğun sırları

Spor Haberleri