Fikret Orman, Bilic'in Atiba teklifini reddetmiş

West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Beşiktaşlı Atiba Hutchinson için yaptığı teklifi Fikret Orman açıkladı. Orman, "Bilic, Atiba için 3 milyon euro önerdi. Ona teşekkür edip bu teklifi reddettik. diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı futbolcular Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson için gelen tekliflerle ilgili konuştu. Sabah'a açıklamalarda bulunan Orman, Atiba ve Gökhan Töre'yi satmak istemediklerini belirtti. İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

'ATIBA İÇİN 3 MİLYON EURO VERDİLER'

"Bilic, Atiba için 3 milyon euro önerdi. Ona teşekkür edip bu teklifi reddettik. Atiba'nın bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Sözleşmesini uzatmak isterse zam yapar uzatırız. Gökhan Töre'yi ise satma konusunda istekli değilim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyorum. Bir oyuncuyu satmam için hem kafama hem kasama yatacak. Gökhan iyi oyuncu ama seneye daha iyi fiyata da satabilirim. Onu isteyen iyi bir parayı gözden çıkartmak zorunda."

'GOMEZ İLE SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORUZ'

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı henüz belli olmayan Mario Gomez'e de değinen Orman, Kalmasını istiyoruz. Sürekli görüşüyoruz. Şu anda kalacağını düşünüyorum. Ama zamanı geldiğinde alternatifleriyle de görüşürüm." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Slaven Bilic yeni golcüsüne kavuştu
Slaven Bilic İngiltere Milli Takımı başına geçebilir
Beşiktaş'ın yeni kalecisi: Fabricio Agosto Ramirez

Spor Haberleri