Fener'e yeni sol bek: Yunanistan'dan geliyor

Caner Erkin ile sözleşme yenilemeyerek yollarını ayıran ve bir sol bek takviyesi yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerin, Olympiakoslu oyuncu ile ilgilendiği kaydedildi.

Ülkesi Fransa'dan Lyon, Monaco ve Marsilya'nın da peşinde olduğu kaydedilen Arthur Masuaku için teknik direktör Vitor Pereira'nın oldukça istekli olduğu kaydedildi.

 

Ancak menajeri aracılığıyla yapılan temaslarda Olympiakos'un 'düşük bir rakama' ayrılığı düşünmediğini bildirdiği ifade edildi.

 

SOL AÇIKTA DA FORMA GİYEBİLİYOR

2014/15 sezonunda Valenciennes'ten 300 bin euroya Olympiakos'un yolunu tutan 22 yaşındaki sol bek, hücum özellikleriyle öne çıkıyor ve sol açıkta da forma giyebiliyor. Geçtiğimiz sezon açık ara şampiyon olaan Olympiakos'un önemli isimlerinden olan ve Şampiyonlar Ligi'nde de 5 maçta oynayan Kongo asıllı1,79'luk Fransız oyuncu, 32 maçta 1 gol ve 3 asistlik bir skor katkısı verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe hazırlık maçında Romanya takımıyla 2-2 berabere kaldı
İşte Euroleague'de ilk hafta fikstürü

Spor Haberleri