Fenerbahçe'ye Rusya deplasmanı için özel uçak izni çıkmadı

Rusya ile yaşanan siyasi kriz nedeniyle 25 Şubat'ta Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maç için özel uçak izni alamayan Fenerbahçe Kulübü, Moskova'ya tarifeli uçakla gitme kararı aldı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maçlar öncesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Hürriyet'in haberine göre Rusya, 25 Şubat'ta Moskova'da yapılacak rövanş karşılaşmasına özel uçakla gitmek isteyen sarı lacivertli kulübe izin vermedi. 

İzin alabilmek için bütün imkanlarını zorlayan ancak amacına ulaşamayan Fenerbahçe yönetimi, Moskova deplasmanına tarifeli uçakla gitme kararı aldı.

Yine de girişimlerini sürdüren sarı lacivertliler, gerekli izni alamadığı taktirde gidiş-dönüşte kullanılacak tarifeli uçakların tüm biletlerini satın alarak farklı bir çözüm yolu bulacak.

Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova arasındaki ilk maç 16 Şubat Salı günü saat 19.00'da oynanacak.

Fenerbahçe Futbol A.Ş. Genel Kurul'a gidiyor

Öte yandan Fenerbahçe Futbol AŞ, 8 Ocak'ta olağanüstü genel kurul toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, şirketin kayıtlı sermaye sistemine geçişi ile ilgili olağanüstü genel kurul toplantısı düzenleneceği belirtildi. Açıklamada, genel kurulun Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde yapılacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'nin rakibi Lokomotiv Moskova'ya şike suçlaması
Sosyal medyada Fenerbahçe Lokomotiv Moskova maçı capsleri
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini tanıyalım

Spor Haberleri