Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Jan Vesely 6 hafta sahalardan uzak kalacak

Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Jan Vesely, yaşadığı sakatlığın ardından yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'nin yıldız pivotu Jan Vesely, Pınar Karşıyaka deplasmanında üçüncü çeyrekte ayak bileğinden sakatlandı ve bir daha oyuna giremedi. Fenerbahçe'ye oyuncusundan kötü haber geldi. Oyuncunun menajeri Çek yıldızın yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

TALİHSİZ SAKATLIK

Fenerbahçe'nin yıldız basketbolcusu Jan Vesely, Pınar Karşıyaka deplasmanında kaybettikleri maçta sakatlandı. Üçüncü çeyrekte savunmada yaşanan bir pozisyonda sağ ayak bileğinden sakatlanan Çek yıldız, kenarda gördüğü tedaviye rağmen bir daha oyuna giremedi. Aşil tendonundan sakatlanmasından endişe edilen Vesely için kesin teşhis İstanbul'a dönüşün ardından çekilecek MR sonrası konulacak. THY Euroleague'de Top-16 grubunu lider bitirmeyi garantileyen Fenerbahçe'nin Avrupa için transfer hakkı bulunmuyor. Spor Toto Basketbol Ligi'nde ise transfer 15 Nisan'da sona eriyor.

VESELY'DEN KÖTÜ HABER

"DOKTOR SAKINCALI BULDU"

Vesely'nin sakatlığı hakkında açıklama yapan başantrenör Zeljko Obradovic, ''Doktorun sakıncalı bulması üzerine maç içinde sakatlanan Jan Vesely kalan bölümde forma giyemedi'' ifadelerini kullandı.

MENAJERİ ALEX RASKOVIC'TEN AÇIKLAMA

Oyuncunun menajeri Alex Raskovic, yaptığı açıklamada Vesely'nin durumunu bildirdi. Aşil tendonunda kopma olmayan, %20'ye yakın bir yırtık bulunan oyuncuya ameliyat şart değil. Fakat yıldız pivot yaklaşık olarak 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yaptığı açıklama. / FOTOĞRAF: FENERBAHCE.ORG

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Derbi IŞİD'in canlı bomba tehdidi nedeniyle ertelendi

Spor Haberleri