Fenerbahçe'nin yeni transferi Martin Skrtel İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin, transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Martin Skrtel, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe’nin Liverpool’dan transferi Slovak stoper Martin Skrtel, bugün akşam saatlerinde özel uçakla İstanbul’a geldi.

Havaalanında açıklamalarda bulunan Slovak yıldız, burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu, yarını ise sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Skrtel, açıklamalarına şöyle devam etti:

”Takımla ilgili bilgi aldım, özellikle Stoch ile konuştum. Birkaç teklif vardı fakat Fenerbahçe’nin teklifi çok netti. Fenerbahçe dev bir kulüp bundan dolayı teklifi kabul ettim. Umarım yarın her şeyi tamamlayabiliriz ve yarın Fenerbahçeli olurum. Ama bir adım daha var” şeklinde konuştu.

İsminin telaffuzu ile ilgili sorulan soruya ”İsmimin telaffuzunun zor olduğunu biliyorum, Martin’i de kullanabilirsiniz” dedi. Skrtel havaalanında Fenerbahçe atkısıyla da poz verdi.

Martin Skrtel ardından kendisini bekleyen arabaya binerek havalimanından ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Yönetimi fiyatı açıkladı, taraftar küplere bindi!
Fenerbahçe Stoch'a karşılık Visca'yı istiyor
Mahmut Uslu'dan İsmail Köybaşı açıklaması: Siz zaten...

Spor Haberleri