Fenerbahçe'nin yardımcı hocası da belli oldu

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, İstanbul'a geldi. Pereira'nın yerine takımı Hollandalı teknik adama emanet edecek olan Sarı-Lacivertlilerde yardımcı hocanın da kim olacağı belli oldu.

Fenerbahçe'nin yeni hocası Dick Advocaat'ın yardımcı antrenörü de belli oldu...

Sarı-Lacivertlilerde Pereira'nın gidişi ve ardından Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın İstanbul'a getirilmesi operasyonunun ardından yardımcı hoca da netlik kazandı. Bugün İstanbul'a inen Advocaat'ın yanındaki isim dikkat çekmişti.

EMEKTAR ANTRENÖR, ADVOCAAT'IN YARDIMCISI OLACAK

Sarı-Lacivertlilerden alınan bilgilere göre Hollandalı teknik adamın yanındaki ismin Fenerbahçe'de birlikte çalışacağı Cor Pot olduğu öğrenildi.

Cor Pot / FOTO: Sosyal Medya

65 yaşındaki Hollandalı teknik adam, Zenit'te Advocaat'ın yardımcı teknik direktörlüğünü yapmıştı. İkili beraber Zenit'te UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kazanmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'yi Grasshoppers maçına eski bir Galatasaraylı hazırlıyor!
Dick Advocaat Fenerbahçe'nin taktik sistemini değiştiriyor
Fenerbahçe'nin yeni hocası Advocaat kural ihlali yapmış!

Spor Haberleri