Fenerbahçe'nin Monaco sınavı öncesi son hazırlık maçı bu akşam

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe bu akşam Arap ekibi Al Faisaly ile bir hazırlık maçı oynayacak. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz çarşamba günü Monaco ile zorlu bir maça çıkacak Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler Olympic Lyon ile oynayacağı maçın darbe girişimi sebebiyle iptal edilmesinin ardından yeni bir maç yapma kararı almıştı.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın, takımın henüz hazır olmadığını söylemesi ve yönetimden bir hazırlık maçı daha talep etmesi sonrasında Arap takımı Al Faisaly ile maç yapılacağı açıklandı.

Monaco maçı öncesindeki son sınavda takımını son kez görecek olan teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni transferler İsmail Köybaşı ve Martin Skrtel'e de şans vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe-Al Faisaly maçı saat 20.00'de Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi kadrosunu UEFA'ya teslim etti
UEFA Volkan Şen'in cezasını 30 Eylül'e çekti
Fenerbahçe-Monaco maçında düdük çalacak hakem belli oldu

Spor Haberleri