Fenerbahçe'nin koçu Obradovic, final öncesinde açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin koçu Obradovic, final öncesi yaptığı açıklamada, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Türk basketbol tarihinde bir ilk olacak bu final. Taraftarlarımızdan çok destek aldık. Herkes iyi bir takım olduğumuzu kabul ediyor. Rakibimiz çok güçlü. Çok iyi bir antrenörleri var" dedi.

Fenerbehçe'nin Laboral Kuxca'yı 88-77 mağlup ederek finale yükselmesinin yankıları sürüyor. Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Sarı-Lacivertlilerin koçu Obradovic, açıklamalarıyla güne damgasını vurdu. İşte Obra'nın açıklamalarının satır başları: 

"BU BİR İLK"

Obradovic final hakkında, ''Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Türk basketbol tarihinde bir ilk olacak bu final. Taraftarlarımızdan çok destek aldık. Herkes iyi bir takım olduğumuzu kabul ediyor. Rakibimiz çok güçlü. Çok iyi bir antrenörleri var. Maç maç düşünerek buralara kadar geldik. Biz tarihimizde 2. kez buradayız. Ancak CSKA hep finallerde. Bu anlamda farklı takımlar. Ancak yarın herkes sahadaki her şeyini vermek için oynayacak. CSKA'nın bütün oyunları defanstan başlıyor. Bu çok önemli bir özellik. Eşleşme sorunlarından çok iyi potaya gidebiliyorlar. Kolay sayılar bulmak zorundayız" dedi.

"OYUNUN RUHUNDA BU VAR"

Sırp koç Laboral maçı hakkında, ''Laboral iyi bir takım. Bourousis harika bir maç çıkardı. Maçta inişler çıkışlar oldu. Bir baskı olmadan kim maça odaklanabilir ki? Bu oyunun ruhunda var. Şimdi final için tüm hazırlıklarımız sürüyor.'' ifadelerini kullandı.

"GÜZEL ANILARIMIZ VAR"

Obra, CSKA'nın koçu Itoudis hakkında ise, ''Beraber çok güzel anılarımız var. Beni her zaman deli etti. Sürekli tartıştık ama bu çok iyiydi. Birbirimize güvenimiz vardı ve asistandan daha fazlasıydı. Şu anda da öyle" diye konuştu. Başarılı koç Sloukas hakkında, ''Final deneyimi olan bir oyuncu. Nasıl oynaması gerektiğini biliyor. Yarın takıma yardımcı olacağını düşünüyorum" açıklamalarını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Michael Jordan'dan Fenerbahçe'nin rakibine destek
Fenerbahçe'nin Berlin uçağında sürpriz isim
Fenerbahçe'nin amigosu Sefa'nın ölüm nedeni belli oldu

Spor Haberleri