Fenerbahçe'nin amigosu Sefa Kalya son yolculuğuna uğurlandı

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun lideri Sefa Kalya son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede Fenerbahçelilerin yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve diğer takımların taraftarları da yer aldı.

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu tribün lideri Sefa Kalya'nın cenazesi toprağa verildi.

İstanbul'da bir otelde vefat eden "Amigo Sefa"nın naaşı, Fatih Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yenibosna'daki Çobançeşme Mezarlığı'nda defnedildi.

Bütün taraftarlar cenazeye katıldı:

Galatasaraylılar ve Beşiktaşlılar da uğurladı

Cenaze namazına Kalya'nın ailesi ve yakınları, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, oyuncu Şafak Sezer ile çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı. Sarı-lacivertli taraftarların yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve başka takımların taraftarı da cenazede yer aldı.

Sefa Kalya'nın cenazesinde tüm renkler bir oldu. / FOTOĞRAFLAR: AA

Tekbirlerle uğurladılar:

Arda’dan çelenk

Cenazede milli futbolcu Arda Turan, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Fenerbahçe Kulübünün eski yöneticisi Tahir Kıran ve farklı takımların taraftar gruplarının çelenkleri de bulundu.

Barcelona'nın yıldızı Arda Turan'da çelenk gönderdi.

Cenazeye yoğun ilgi

Yaşanan izdiham nedeniyle uzun süre cenaze namazına başlanamadı.

Taraftarlar arasında yaşanan ufak çaplı gerginlikler, Fatiha okunarak ve tekbirlerle yatıştırılmaya çalışıldı. Yoğunlukta Sefa Kalya'nın annesi de baygınlık geçirdi. Uğraşlar sonucunda tabutun etrafı boşaltıldı ve cenaze namazı kılındı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'nin amigosu Sefa'nın ölüm nedeni belli oldu
Fenerbahçe Euroleague'de Lokomotiv Kuban'ı 85-79 yendi
Alex'ten Amigo Sefa için başsağlığı mesajı

Spor Haberleri