Fenerbahçeli Caner Erkin Vitor Pereira tarafından derbi kadrosuna alınmadı

Spor Toto Süper Lig'de 26. haftanın erteleme maçında Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Vitor Pereira, Caner Erkin'i 18 kişilik kadroya dahil etmedi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertli ekibin yıldız futbolcusu Caner Erkin maça saatler kala maç kadrosundan çıkarıldı. Caner'in yerine kadroya Uygar Mert Zeybek dahil edildi.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından çok önemli bir viraj olan Galatasaray derbisine saatler kala Caner Erkin'in maç kadrosundan çıkarılmasının, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın sebep olduğu öne sürüldü.

FENERBAHÇE DERBİ İÇİN TESİSLERDEN AYRILDI

Fanatik'in haberine göre; milli futbolcunun kişisel Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altında paylaştığı maç bilgisi bölümünde Galatasaray ve Fenerbahçe logolarını kullanırken, Sarı-Kırmızılı ekibin 4 yıldızlı logosuna yer verdi, Fenerbahçe'nin ise yıldızsız logusunu tercih etti.

SONRADAN SİLDİ AMA...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında özellikle sosyal medyada krize dönüşen logo kullanımı sonrası yıldız futbolcunun böyle bir hata yapması, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı.

Fenerbahçe resmi hesapları, Galatasaray logolarını yıldızsız kullanırken, Galatasaray hesapları buna karşılık olarak sürekli 4 yıldızlı logo hatırlatması yapıyordu.

Gelen tepkiler üzerine Caner Erkin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımı silerken, bir süre sonra Galatasaray'ın yıldızsız logosunu kullandığı yeni bir paylaşım yaptı.

İŞTE CANER ERKİN'İN KADRO DIŞI KALMA SEBEBİ

Fenerbahçe'de, kritik Galatasaray derbisi öncesi Caner Erkin'in kadro dışı bırakılmasının gerçek sebebi ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre; öğleden sonra Can Bartu Tesisleri'nde karşılaşmanın ilk 11'ini açıklayan teknik direktör Vitor Pereira, sol bekte Hasan Ali Kaldırım'ı oynatacağını, Caner Erkin'i ise yedek bırakacağını duyurdu.

İlk 11'e alınmadığını öğrenen Caner'in bu karara tepkisi çok sert oldu. Maç toplantısının ardından Pereira'nın tercümanını yanına çağıran yıldız futbolcu, sert bir ses tonuyla, "Söyle ona, beni hiç oynatmasın" dedi.

Caner'in bu sözleri odada bulunan diğer futbolcuları ve teknik heyeti şoke ederken, devreye yönetici Ali Yıldırım girdi.

Son derece sinirli olan Caner'i sakinleştirmek isteyen Yıldırım, "Oğlum sen ne yapıyorsun! Oynasan ne olur, oynamasan ne olur. Niye bu kadar büyütüyorsun" dedi.

Ancak öfkesi dinmek bilmeyen Caner, bu kez Ali Yıldırım'a, "İki yıl bu takımı ben şampiyon yaptım, sen neredeydin o zaman?" diye çıkıştı.

Aynı zamanda başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi olan Ali Yıldırım, yaşanan olayı yönetim kuruluna iletti ve sonrasında Caner Erkin kadro dışı bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Caner Erkin'in Inter'den kazanacağı ücret belli oldu
Fenerbahçeli futbolcular teknik heyet ve yönetimle arası açılan Caner Erkin'i yalnız bırakmadı
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi

Spor Haberleri