Fenerbahçe'de veda edilen futbolcular listesinde Gökhan Gönül yer almadı

Fenerbahçe sözleşmeleri sona eren ve takımdan ayrılan Caner Erkin ile Bruno Alves'e teşekkür mektubu gönderdi. Takımla yolları ayrılan futbolculara veda mektubu gönderilirken bu listede Gökhan Gönül'ün yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol takımında sözleşmeleri sona eren ve Inter'e giden Caner Erkin ile Cagliari'ye giden Bruno Alves'e teşekkür mektubu gönderdi.

Sarı-Lacivertlilerin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, futbol takımımızın 2016-17 sezonu planlaması kapsamında sözleşmeleri yenilenmeyen oyuncularımız Caner Erkin ve Bruno Alves'e, takımımıza vermiş oldukları emeklerden ötürü birer teşekkür mektubu iletti" denildi.

CANER VE ALVES'E TEŞEKKÜR

Oyuncularla yapılan görüşmelerin ardından, kulüp genel sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun imzasıyla mektup gönderildiği belirtilirken, "Oyuncularımıza, Fenerbahçe'de görev yaptıkları süre içerisinde takımımıza yapmış oldukları katkı nedeniyle teşekkür edilirken, bundan sonraki kariyerlerinde başarı dolu günler geçirmeleri dilendi" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, sözleşmesi sona eren ve takımda devam etmeyeceğini açıklamasına karşın yeniden görüşmeler yapıldığı ileri sürülen Gökhan Gönül'le ilgili olarak açıklamada herhangi bir ifade kullanılmaması da dikkati çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'den flaş açıklama: Gökhan Gönül özür dilerse kulübümüze geri dönebilir

Spor Haberleri