Fenerbahçe'de Gökhan Gönül derbi maçta ilk 11'de yok

Galatasaray'a karşı yedek kalan Gökhan Gönül Beşiktaş'a gideceği yolundaki iddialara sert yanıt verdi. Yıldız oyuncu önce sosyal medyadan basın mensuplarına "Şeref yoksunusunuz" dedi, ardından "Hocanın tercihlerini sorgulamak oyuncunun haddine değil" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen Gökhan Gönül, Ziraat Türkiye Kupası finalindeki Galatatasaray derbisinde Vitor Pereira tarafından ilk 11'e alınmadı. Gönül'ün Pereira'ya, Milli Takım'dan yorgun olarak döndüğü için oynamak istemediğini söylediği ve bu yüzden yedek oturduğu öne sürüldü. Bu olay, 'Gökhan Beşiktaş ile anlaştı' iddialarını güçlendirdi. Ancak maç öncesi konuşan yıldız futbolcu, iddiaları sert bir dille yalanladı. Önce sosyal medya hesabından, "İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir dialog kesinlikle yaşanmadı. Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten şeref ve haysiyet yoksunusunuz. Kaldı ki forma kimsenin tapulu malı değil hoca kimi isterse onu oynatır" diyen yıldız oyuncu, sonrasında iddialar dinmeyince bir kez daha açıklamasını yaptı.

'DAHA AĞIR KONUŞURUM...'

Sonrasında yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Gökhan, "İnsanlar kafalarında ne yaşıyorlar, ne düşünüyorlar bilmiyorum ama hocanın oyuncu tercihlerini yargılamak futbolcunun haddine değil. Ben takım kaptanı olarak buradayım. Benim bunu yapma lüksüm yok, zaten böyle bir karaktere de sahip değilim. Ben çalışırım. Fenerbahçe forması kimsenin tapulu malı değildir. Hoca kime görev verirse o oynar. Daha ağırını da konuşacağım ama... Bu yazılanlara cevap vermeyince yazmaya devam ediyorlar. Cevap verince de prim yapıyorlar. Yorgunluğu bahane edecek son insanım. 10 hafta omzum çıkık top oynadım. Bir şeyi yazıyorsan 'iddia' demeyeceksin belgenle yazacaksın" ifadesini kullandı.

Türkiye Kupası'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin canlı anlatımını KARAR.com'da bulabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 13 kanalda canlı yayınlanacak
Gökhan Gönül: Herhangi bir kulüple anlaştığım doğru değil

Spor Haberleri