Fenerbahçe'de Caner Erkin'in yerine Lukaku geliyor

Caner Erkin'in yerine sol bek transferi yapacak olan Fenerbahçe'nin, Belçika Ligi'nde Oostende forması giyen Jordan Lukaku'da imza aşamasına geldiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin, Inter'e transfer olan Caner Erkin'in yerine sürpriz bir transferi bitirme aşamasına geldiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Belçika Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren 21 yaşındaki Jordan Lukaku için kulübü Oostende ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

İMZA AŞAMASINA GELİNDİ

Fanatik'in haberine göre; oyuncunun menajeri Menno Groenveld ile de görüşen Fenerbahçeli yetkililerin olumlu yanıt aldığı ve transferi kısa süre içerisinde bitireceği iddia edildi.

'GERÇEK' LUKAKU'NUN KARDEŞİ

Hızı ve asistleriyle ön plana çıkan Lukaku geride bıraktığımız sezon Belçika Ligi'nde çıktığı 34 maçta, 3 gol 7 asist kaydetti. Öte yandan Jordan Lukaku Everton'un golcüsü Romelu Lukaku'nun kardeşi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

"Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum"

Spor Haberleri