Fenerbahçe Volkan Demirel'in yerine kaleci arayışlarına başladı

Fenerbahçe Yönetimi, Volkan Demirel'in ameliyat olduktan sonra uzun sürmesi öngörülen tedavi süresini göz önüne alarak ilk 11'de oynatabileceği yeni kaleci arayışlarına başladı.

Sözleşmesinde '6 milyon euroya serbest kalır' maddesi bulunan Fabiano’yla maliyeti yüksek olduğu için kontrat yenilemeyen ve oyuncuyu kulübü Porto’ya geri gönderen Fenerbahçe, 1 numara için düğmeye bastı.

Uzun yıllardan beri bu bölgenin vazgeçilmezi olan Volkan Demirel'in ameliyat olup, önünde uzun ve sıkıntılı bir tedavi süreci olduğu için arayışlara başlayan Sarı-Lacivertliler direkt 11'de oynayacak bir file bekçisi arıyor.

Yıllardır kaptanın yedeği olarak birçok isimle anlaşan Sarı-Lacivertlilerin şimdi bir başka yol izleyecek olmasının en büyük nedeni Volkan'ın hem sezon başı hazırlık kampını hem de Devler Ligi ön elemelerini kaçıracak olması.

Vatan'ın haberine göre; Bu çerçevede hem yurt içi hem de Avrupa çapında birçok futbolcu belirleyen Sarı-Lacivertliler 2 hafta içinde transferi noktalayıp şu an alternatifsiz olan bölgedeki sorunu çözmek niyetindeler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Aziz Yıldırım'a 2 yıl men tehlikesi
Yeşil sahalarda unutulmaz kavgalar
Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin'den formayı nasıl aldığını anlattı

Spor Haberleri