Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan Caner Erkin açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Caner Erkin'in kadro dışı bırakılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Galatasaray derbisi öncesinde yaşanan Caner Erkin krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, milli oyuncunun yalnızca kendisine değil tüm takıma saygısızlık yaptığını belirtti ve takımında böyle egoist tavırlara yer olmadığını söyledi.

Vitor Pereira'nın sözleri şu şekilde;

"Caner Erkin yalnızca bana değil aynı zamanda tüm takıma da saygısızlık yaptı. Bu yalnızca bana yapılan bir saygısızlık değil. Kararlarımıza da yapılan bir saygısızlık var. Galatasaray maçı öncesinde ilk 11’de olmadığını öğrendikten sonra takımla birlikte olmama kararı aldı. Kulübünü yalnız bıraktı. Hem taraftara hem kulübe hem de hocasına saygısızlık yaptı. Böyle egoist davranışlara bu noktada yer yok. Ben buraya birlik olmuş bir takım getirdim. Buradan galip ayrılmak istiyoruz"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Caner Erkin'in Inter'den kazanacağı ücret belli oldu
Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu: Caner Erkin istediği takıma imza atabilir
Fenerbahçeli futbolcular teknik heyet ve yönetimle arası açılan Caner Erkin'i yalnız bırakmadı

Spor Haberleri