Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira şampiyonluk vaadinde bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sezon sonu için umutlu konuştu. Portekizli çalıştırıcı hem Türkiye Kupası’nı hem de lig şampiyonluğunu kazanma vaadinde bulundu.

Hedef 1 Milyon Üye projesi kapsamında düzenlenen tanışma toplantısında THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalan basketbol takımı ve futbol takımı bir araya geldi.

Pereira, buradaki konuşmasında Sarı-Lacivertlilerde çalışmanın yüksek düzeyde zorlukları olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin hep en iyisini isteyen bir yapısı bulunduğunu dile getiren deneyimli hoca, “Coşkularla, tutkularla yaşayan bir kulüp” dedi.

Takımı defansif oynatmakla eleştirilen Pereira, son 3 maçta doğruyu buldu. Özellikle Diego’yu yedek bırakıp Nani’yi bölgede görevlendiremesinin ardından Fenerbahçe hücum zenginliğine kavuştu.

KUTLAMALARI BİRLİKTE YAPALIM

Sorumluluklarının bilincinde olduğunun altını çizen Pereira, hedeflerini de şöyle sıraladı; “Hem Türkiye Kupası’nda hem Süper Lig’de sonuna kadar her şeyi yapacağız. O iki kupayı da bu kulübe kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” Tecrübeli teknik adam, futbol ve basketbol takımlarının yıl sonunda başarılarını birlikte kutlaması temennisinde de bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının ilk 11'leri belli oldu
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Sofiane Feghouli tesisleri terk etti
Fenerbahçe, Cezayirli futbolcu Feghouli'nin menajeri ile İstabul'da görüştü

Spor Haberleri