Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 19 Mayıs Stadı'nın zeminini beğenmedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereria, deplasmanda 3-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pereira, Manisa 19 Mayıs Stadı için, "Bu sezon gördüğüm en kötü zemin olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

BU SEZON GÖRDÜĞÜM EN KÖTÜ ZEMİN

"Çok zor bir maçı geride bıraktık. Böyle bir zeminden galibiyet çıkartmak çok iyi. Bu sezon gördüğüm en kötü zemin olduğunu söyleyebilirim. Her top kontrolünde ve her pasta hayatta kalmaya çalıştık. Her pozisyonda farklı şeyler denemeye çalıştık, savunmayı sıkı tutmak zorundaydık. Akhisar'ın gol pozisyonunu hatırlamıyorum. Biz ise daha fazla gol bulabilirdik. Üç kulvarda mücadele ediyoruz ve taraftarımızdan isteğim kalan haftalarda bir sarı-lacivert dalga yaratmaları. Onlar için sezon sonunda koyduğumuz hedeflere ulaşacağımızı söyleyebilirim."

KADROMUZU VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANMAYA ÇALIŞIYORUZ

"Çok fazla sayıda maç oynuyoruz ve konsantrasyonumuzu maksimum seviyede tutmaya çalışıyoruz. Kadromuzu çok verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Ben de istiyorum ki 90 dakika boyunca baskılı oynayalım ancak şartlar her zaman bunu elvermiyor. İlk yarıda rakibe zaman zaman kontrolü verdik ancak ikinci yarıda oyuna ağırlığımızı koyduk ve kazandık. Alnımızın akıyla bir galibiyet aldık. Her maça ayrı ayrı konsantre olmak zorundayız. Şimdi bizi bekleyen Braga maçı var ve bu maçta da bütün taraftarlarımızdan tam anlamıyla destek bekliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'den TFF'ye Manisa tepkisi

Spor Haberleri